Vakgroep Talen en Culturen

Onze infodag gemist? Geen nood, er zijn extra chatsessies begin juli en alle informatie blijft online

Bekijk presentaties, vakinhouden, getuigenissen van studenten, … via de webpagina van de infodag.

Er is ook elke dag online infodag

Hulp nodig bij je studiekeuze? Maak per mail een afspraak met de curriculummanager Talen en Culturen of één van de docenten per afstudeerrichting hieronder. Zij staan je graag te woord!

Je boekt een afspraak en krijgt op die manier 1 op 1 informatie. Het is zoals een online infodag, alleen maakt de curriculummanager of docent 100% tijd voor jou alleen.

Curriculummanager Talen en Culturen, mevr. Inge Claerhout, inge.claerhout@ugent.be

De vakgroep Talen en Culturen bestaat uit opleidingen en onderzoeksgroepen in de volgende taal- en cultuurgebieden: Afrikaanse Talen en Culturen (Oost- en Centraal-Afrika), Oost-Europese Talen en Culturen (Rusland en Zuidoost-Europa), Talen en Culturen van het Midden-Oosten en Noord-Afrika  en Talen en Culturen van Zuid- en Oost-Azië (India, China & Japan/Korea). Eén van de troeven van de vakgroep is een ruim programma, dat afgestemd is op de groeiende maatschappelijke, politieke en economische vraag naar expertise in de bestudeerde talen en culturen.

Maak nu een afspraak en we zien, horen of schrijven elkaar binnenkort online! We hopen je spoedig ook aan de UGent te mogen verwelkomen!